Graphic design

.

Het enthousiasme van iemand die een nieuw bedrijf begint of product heeft uitgevonden is fantastisch! Samen kijken wat jouw bedrijf uniek maakt en hier de juiste uiting voor vinden is wat ik het liefste doe. Wil jij de juiste start maken met een nieuwe huisstijl of gave verpakking? Ik help je graag!

Huisstijl

Een huisstijl is de visuele identiteit van een bedrijf of organisatie. Dat dit belangrijker is dan ooit, hoef ik je waarschijnlijk niet te vertellen. Een huisstijl moet opvallen en bij jou en je bedrijf passen. Door in gesprek te gaan en de juiste vragen te stellen kijk ik wat het beste bij jouw bedrijf past, maar ook hoe jij onderscheidend kan zijn. In een 6-stappenplan werken wij toe naar jouw eigen huisstijl. Natuurlijk krijg je je eigen logo, visitekaartje en briefpapier, maar ook een compleet huisstijlhandboek en de laatste social media implementaties.

Door duidelijke communicatie en een helder huisstijl-stappenplan weet jij altijd waar je aan toe bent. Wil jij ook je eigen huisstijl? Neem contact op voor meer informatie over het huisstijl pakket. 

Prints 

Een print als behang, inpakpapier, op boekjes, pennen of shirts. Ik kan er geen genoeg van krijgen. Wil jij een product of artikel laten bedrukken met een eigen print? Ik kan je helpen!

Producten en verpakkingen

In groep 8 hield ik mijn spreekbeurt over verpakkingen. Ik vertelde hoe een melkpak uit meerdere kleuren wordt opgebouwd en hoe ik later ook ”verpakking-ontwerper” wilde worden. Ik werd toen nog wat glazig aangekeken, gelukkig is ouder worden heel leuk en heb ik verpakkingen mogen ontwerpen voor diverse bedrijven.

Heb jij een mooi product, lekker drankje of geweldige ontbijtgranen, maar nog geen verpakking waar je net zo enthousiast van wordt? Neem dan contact op, ik ben benieuwd naar jouw uitvinding!